Victor Deconinck te gast bij Studio De Witt

12 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Victor Deconinck te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 13 juni is Victor Deconinck de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. Deconinck is onder andere galerijhouder, dagvoorzitter en voormalig televisiemaker. Hij gaat met Ben Corino in gesprek en kiest zelf de muziek uit.

De techniek is in handen van Robert Schreuder.

In het tweede uur zal er weer aandacht zijn voor de actualiteit in Dordrecht.

Studio De Witt is iedere zaterdag te beluisteren op DrechtstadFM 95.7 FM tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ben Corino.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.