Parkeerboetes 'PK voor Kids' geseponeerd

15 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Parkeerboetes 'PK voor Kids' geseponeerd

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht heeft de boetes die afgelopen zaterdag tijdens het evenement PK voor Kids zijn uitgedeeld geseponeerd. Dit omdat er onvoldoende gelegenheid was voor ouders van deze zieke kinderen om hun kind dichterbij de ingang van het stadion af te zetten.

De auto's zijn bekeurd, omdat deze de doorgang belemmerden voor de nood- en hulpdiensten. Er zijn acht processen-verbaal opgemaakt.
Handhavers van Toezicht Dordrecht treden op indien er overlast veroorzaakt wordt. Naar aanleiding van een melding vanuit de Politie is dit ook zaterdag het geval geweest. De acht auto's stonden in de berm en half op de weg geparkeerd.

Voor het evenement was een vergunning afgegeven. Het parkeren zal een volgende keer een extra aandachtspunt zijn in de vergunningverlening. Toezicht Dordrecht neemt contact op met de organisatie om de overlast voor zowel de betrokkenen als de omwonenden bij een volgend evenement te voorkomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.