Klockelaer schaak bestaat dertig jaar en begint nieuwe competitie

05 april 2013
Klockelaer schaak bestaat dertig jaar en begint nieuwe competitie

DORDRECHT - Schaken overdag. Dat gebeurt in elk geval in het dienstencentrum de Klockelaer in de Dordtse wijk Crabbehof. Clubkampioen Tom van Bokhoven zorgt dat wereldwijd de competitie in Dordrecht kan worden gevolgd via zijn site Tomsschaakboeken.nl

Hij presenteert daarop met enthousiasme de nieuwe competitie:

Schaakgroep De Klockelaer is z’n zoveelste toernooi begonnen. De groep bestaat zo 30 jaar. En in al die tijd is de sfeer uitstekend. We komen om te schaken, natuurlijk. Maar we zouden niet graag de vele informele en vriendschappelijke contacten willen missen die wekelijks de donderdagochtend tot een feestje maken. Nieuwkomers blijken zich bijzonder snel thuis te voelen en doen in de kortste keren enthousiast mee. Bent u een oudere schaker of schaakster, hebt u ooit in een club gespeeld of speelt u thuis wel eens, kom dan op donderdagochtend naar De Klockelaer. Om half tien delen we in en krijgt iedereen een partij.

Informatie bij Tom van Bokhoven, tel. 078 6172891.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.