Pearl Uyttenhove op drempel herfst-kampioenschap de Klockelaer

05 december 2014

DORDRECHT - Pearl Uyttenhove - lid van de Willige Dame in Dordrecht - staat op de drempel van het kampioenschap van de dagclub De Klockelaer. Hij heeft nog één ronde te gaan met als belangrijkste achtervolger Tom van Bokhoven van Tomsschaakboeken.nl

In dienstencentrum de Klockelaer wordt het seizoen op donderdag 18 december vanaf half tien feestelijk afgerond en kunnen liefhebbers zich al inschrijven voor de wintercompetitie vanaf 8 januari 2015. Dagschaak is dankzij de Klockelaer schaker een vast onderdeel van de schaakkalender.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.