Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs verloot ballonvaart tijdens haringparty

13 juni 2012
Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs verloot ballonvaart tijdens haringparty

DORDRECHT - Op donderdag 7 juni 2012 heeft Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs te Dordrecht een haringparty georganiseerd. Na een gastvrije ontvangst konden de aanwezigen de Hollandse Nieuwe proeven. Uit reacties bleek dat de kwaliteit van de maatjes dit jaar absoluut fantastisch is! Voor de kwaliteit van haring is het cruciaal hoe deze schoongemaakt wordt. De inzet van een vishandelaar uit Scheveningen was dan ook een goede zet! De heer Plugge weet als geen ander hoe een Hollandse Nieuwe smaakvol klaargemaakt wordt.

Halverwege de bijeenkomst hield vestigingsleider Marco Ruit een korte toespraak over het zoeken van verbinding met andere ondernemers. Onder de aanwezigen werden twee ballonvaarten met de luchtballon van Visser & Visser verloot. Notaris Van Leusden trok twee visitekaartjes, waarna hij de gelukkigen bekend maakte. Bernard de Vries, vestigingsleider, reikte de prijs uit aan de winnaars: de heer Bert ten Veen van de gemeente Dordrecht en de heer Bert Schreuders van Schreuders Elektra te Ridderkerk kunnen zich verheugen op een ballonvaart! 

Na de prijsuitreiking was nog voldoende gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen, dat alles onder het genot van de Hollandse nieuwe en een drankje. De conclusie van de bezoekers was eensluidend: een leuke, informele netwerkbijeenkomst met overheerlijke Hollandse nieuwe!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.