Kom Hollandse Nieuwe proeven op de haringparty van Visser & Visser

28 mei 2015
Kom Hollandse Nieuwe proeven op de haringparty van Visser & Visser

DRECHTSTEDEN - Woensdag 10 juni organiseert Visser & Visser van 16.00-18.00 uur de jaarlijkse haringparty. Een traditie die we graag met u voortzetten. Ondernemers uit Dordrecht en omstreken zijn van harte uitgenodigd de Hollandse Nieuwe te komen proeven. Onder het genot van hapjes en drankjes ontmoet u andere ondernemers en kunnen nieuwe contacten worden gelegd. Daarnaast zal er ook een ballonvaart worden verloot. Ziet u straks de Drechtsteden vanuit een ander perspectief?

De haringparty vindt plaats naast het kantoor van Visser & Visser aan Wilgenbos 2 te Dordrecht. U kunt zich aanmelden via de website: www.visser-visser.nl/haringpartydordrecht. We zien uit naar uw komst!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.