Man lichtgewond bij steekincident

19 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Man lichtgewond bij steekincident

DORDRECHT -  Een 19-jarige Rotterdammer is op 18 juni lichtgewond geraakt toen hij in een woning aan de Meerkoetstraat in Dordrecht gestoken werd.

Vier mensen werden direct aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident: drie vrouwen van 19, 27 en 46 jaar uit Dordrecht en een 52-jarige Dordtenaar. Aan het steekincident ging een ruzie tussen het slachtoffer en de vier verdachten vooraf. Waar de onenigheid over ging en wie welke rol in het incident had, is onderwerp van onderzoek.
 
Het slachtoffer liep een hoofdwond op en is naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben een mes in beslaggenomen.  De vier verdachten zitten vast en worden verhoord.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.