Sportboulevard Dordrecht: Checkpoint voor het HomeRide wielerevenement 2015

25 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Sportboulevard Dordrecht: Checkpoint voor het HomeRide wielerevenement 2015

DORDRECHT - HomeRide is een bijzonder wielerevenement, dat op 27 en 28 juni 2015 voor de vijfde keer wordt georganiseerd. De 500 kilometer lange tocht voert van Groningen naar Maastricht, langs diverse Ronald McDonald Huizen en Ronald McDonald Vakantielocaties.
 
Jezelf tot het uiterste dwingen, een teamprestatie van formaat neerzetten én iets voor het goede doel doen; dat is HomeRide. Er wordt in teamverband, binnen 24 uur, gefietst van Groningen naar Maastricht. Met deze sponsorwielertocht van c.a. 500 kilometer zamelen de deelnemers geld in voor het Ronald McDonald’s Kinderfonds. Iedere kilometer die wordt afgelegd, verkleint de afstand tussen een ziek kind en zijn ouders.
 
Optisport Dordrecht draagt dit evenement een warm hart en stelt de Sportboulevard in de nacht van 27 op 28 juni beschikbaar als checkpoint voor de deelnemers. In de Sportboulevard worden de deelnemers tussen 01.30 en 05.30 uur ontvangen en is er ruimte voor rust en ontspanning. Wij wensen alle deelnemers en de organisatie heel veel succes!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.