Inloopavond voor ontwerpen recreatieterrein en Kop van 't Land

26 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Inloopavond voor ontwerpen recreatieterrein en Kop van 't Land

DORDRECHT - Op woensdag 8 juli wordt een inloopavond gehouden waarbij de voorlopige ontwerpen van het dagrecreatieterrein en van de Kop van 't Land zijn in te zien. Deze avond vindt plaats in Het Parkhuis (zaal Trefpunt), Haaswijkweg Oost 69A in Dordrecht en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De direct omwonenden in het gebied zijn hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Uiteraard zijn alle belangstellenden welkom.

Het dagrecreatieterrein en de Kop van 't Land zijn onderdeel van het project Nieuwe Dordtse Biesbosch. Doel van het project is het leggen van een ecologische verbinding tussen de Sliedrechtse en de Dordtse Biesbosch, het verbeteren van de waterkwaliteit en het vergroten van de recreatieve mogelijkheden op het eiland van Dordrecht.

Binnen het project vervult het dagrecreatieterrein vooral een recreatieve functie en de Kop van 't Land een ecologische functie. Op de inloopavond kunnen vragen worden gesteld over de ontwerpen aan onder andere het Waterschap en de toekomstige beheerders (Staatsbosbeheer en Parkschap).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.