Twee graffitispuiters aangehouden in Lenghengang

04 juni 2013
Twee graffitispuiters aangehouden in Lenghengang

DORDRECHT - Twee mannen uit Zevenbergen zijn op heterdaad betrapt toen zij graffiti aan het spuiten waren in de Lenghengang in Dordrecht. De mannen zijn aangehouden.

Het wijkteam Dordrecht Centrum houdt regelmatig acties om de graffitioverlast tegen te gaan in de stad. In de nacht van vrijdag op zaterdag hield het wijkteam wederom een dergelijke actie.

In een steegje tussen de Spuiboulevard en de Beverwijckplaats zagen agenten twee mannen staan die schrokken toen de politie langs reed. Dat deed de agenten vermoeden dat zij iets aan het uitspoken waren. De agenten stapten uit om de mannen te controleren. De mannen hadden zich inmiddels naar de Spuiboulevard begeven.

Op de hoek van de Johan de Wittstraat/ Bagijnhof/ Lenghenstraat zagen de agenten één van de mannen een tag zetten op een elektriciteitskastje. Vervolgens liepen de mannen de Lenghengang in, waar zij een tag op een deur zetten. Op dat moment bereikten de agenten de mannen en hielden zij hen aan. Het gaat om een 20-jarige man en een 27-jarige man, beiden uit Zevenbergen.

Na de aanhouding hebben de agenten de omgeving afgezocht waarbij bleek dat zij op tien verschillende locaties hun tag hebben achter gelaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.