Begin gemaakt met Graffiti-muur onder N3

21 september 2013
Begin gemaakt met Graffiti-muur onder N3

DORDRECHT - Vanochtend, zaterdag 21 september, is er door een aantal ervaren graffiti-spuiters, begonnen met het aanbrengen van allerlei 'kunstwerken' op de zogenaamde Graffiti-muur in een tunneltje onder de N3.

Zaterdag werden er namenlijk twee legale graffitizones geopend, aan weerszijden van het Wantij, ter hoogte van de N3.
 
De twee viaducten onder de N3 van het Generaal Spoorpad en van de Wantijdijk, werden door 'street-art graffitischrijvers' volledig omgetoverd tot kunstwerken. Vanaf heden is het toegestaan om op deze wanden onder deze viaducten graffiti te spuiten.
 
Foto: Fokko van der Straaten.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.