Drechtstedendinsdag dinsdag live te volgen

01 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Drechtstedendinsdag dinsdag live te volgen

DRECHTSTEDEN - Op 7 juli 2015 komt de Drechtraad bijeen in het Stadhuis van Dordrecht voor de algemene beschouwingen. De openbare vergadering start om 19:00. De vergadering van de Drechtraad is deze maand ook live te volgen via http://drechtsteden.notubiz.nl/live.

De Drechtraad zal de Eerste Bestuursrapportage 2015 van de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden (GRD) en de concept Primaire Begroting GRD 2016 integraal bespreken. Daarnaast staat ook de 10e wijziging van de tekst van de GRD op de agenda. De tekst van de gemeenschappelijke regeling wordt zo aangepast dat het Drechtstedenbestuur over de juiste bevoegdheden beschikt om de regionale ambities waar te maken.

Regionaal portefeuillehouder Peter Verheij geeft een korte toelichting op de stand van zaken rond de mogelijke toetreding van Hardinxveld-Giessendam tot de GRD. Meer informatie en de volledige agenda vindt u op www.drechtraad.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.