Philip Elzerman te gast bij Studio De Witt

03 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Philip Elzerman te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 4 juli is Philip Elzerman de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. Elzerman is bekend als leadzanger van The Zipps, runde jarenlang het weekblad De Merwesteyn en is nog altijd een opvallende verschijning in de Dordtse binnenstad.Hij gaat met Ben Corino in gesprek en kiest zelf de muziek uit. Onlangs trouwde Elzerman in stijl met zijn Milou en dat was een groot, opvallend feest.
De techniek in de uitzending is in handen van Robert Schreuder die tevens de sidekick is deze keer.

De dichter van dienst is Peter M. Van der Linden.

In het tweede uur zal er weer aandacht zijn voor de actualiteit in Dordrecht en staan we, samen met twee gerenommeerde oud stadsbestuurders, stil bij de politieke reuring in de Dordtse gemeenteraad.

Studio De Witt is iedere zaterdag te beluisteren op DrechtstadFM 95.7 FM tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ben Corino.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.