Big Rivers laat Dordrecht swingen maar niet op de website van Dordt centraal

04 juli 2015
Big Rivers laat Dordrecht swingen maar niet op de website van Dordt centraal

DORDRECHT -  Dordt Centraal steunt het festival BIG RIVERS, dat komend weekeinde de binnenstad van Dordrecht zal laten swingen, maar op de website scoort het festival niet. Mensen kunnen de stelling van de week beantwoorden, maar dat klinkt niet positief over het festival. Dit weekeinde is het festival al begonnen met speciale evenementen.

 

Stelling van de week (stand zaterdagmiddag)

Op naar Big Rivers!

Ik ga zoveel mogelijk meepikken van het festival!
8%
Ik ga wel wat bandjes kijken.
4%
Ik loop dat weekend even om de binnenstad heen.
87%

Totaal gestemd: 289

 

(alle info op de website van het festival)

http://www.bigrivers.nl/Home/Index/

Stand zondag,,

Op naar Big Rivers!

Ik ga zoveel mogelijk meepikken van het festival!
8%
Ik ga wel wat bandjes kijken.
4%
Ik loop dat weekend even om de binnenstad heen.
88%

Totaal gestemd: 320

 

Over ons

Het Big Rivers Festival had zijn eerste editie in 1998 onder de naam Bluesfestival Dordrecht. Inmiddels is het evenement uitgegroeit tot een 10 dagen durend multi diciplinair cultuur festival met de nadruk op muziek. De stichting Big Rivers is opgericht op 27 juni 2001. Deze stichting heeft als doelstelling: het organiseren van culturele evenementen in de breedste zin des woords, welke evenementen mede tot doel hebben het promoten en mede onder de aandacht brengen van de stad Dordrecht. 

De subevenementen die in 2015 plaats gaan vinden zijn de Blues Cruise, de Silver Talent Show en aMeeZing. Het festival zal zoals ieder jaar afgesloten worden met een driedaags muziekweekend van meer dan 100 acts op 10 verschillende podia in de historische binnenstad van Dordrecht. 

Bestuur Stichting Big Rivers:

Erevoorzitter van Stichting Big Rivers is: Leo de Zwart, mede oprichter van het festival, oud bestuurslid van Stichting Big Rivers en van 1998 tot 2010 programmeur van het Big Rivers Festival.

Comité van Aanbeveling:

  • D. van Wijngaarden, directeur poppodium Bibelot
  • D. Ten veen, Oud-wethouder cultuur gemeente Dordrecht
  • M. Croese, directeur Classic Young Masters
  • M.A.V. van Aardenne, Advocaat

De organisatie van het Big Rivers Festival bestaat uit:

Festivalbureau

Big Rivers is geregistreerd als ANBI.


 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.