Henk Stok uit Dordrecht wil (nieuwe) school zonder computer

05 juli 2015

DORDRECHT -  Een school zonder computers. Dat is het doel, waarvoor Dordtenaar Henk Stok aan de weg timmert. Tien advertenties plaatste de Stichting Wis en Waarheid de afgelopen maand in het landelijke Reformatorische Dagblad (RD) om de interesse te peilen voor een school zonder computers. ,,Of de leerlingen aan het eind van groep acht over de vereiste vaardigheden zullen beschikken? „Ik zoek nu een directeur, ook om dat uit te zoeken.", aldus Stok in de krant. Stichting Wis en Waarheid bestaat uit één persoon: Henk Stok uit Dordrecht. „Als er genoeg draagvlak is, zoek ik meer bestuursleden.” De eerste tekenen zijn hoopvol, zegt hij. In Dordrecht zijn overigens al andere scholen, die de reformatische richting zijn toegedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.