Dordtse ondernemers ontvangen ondernemersvereniging uit Zuid-Afrika

06 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Dordtse ondernemers ontvangen ondernemersvereniging uit Zuid-Afrika

DORDRECHT - De voorzitter van de Ondernemersvereniging Emalahleni (Dordrecht) in Zuid-Afrika bezoekt Nederland en brengt daarbij een bezoek aan de Ondernemersvereniging van Dordrecht. Op 6 juli a.s. zijn de heer Greyling en zijn vrouw tezamen met burgemeester Brok te gast bij de BBQ van DOV in de tuin van het Dordrechts Museum.

De heer Greyling is voorzitter van de Dordtse Sakekamer in Emalahleni en nauw betrokken bij de ontwikkelingen die door de stedenbandrelatie met Dordrecht uitgerold worden. DOV is recent in Emalahleni geweest om een relatie op te bouwen met ondernemers aldaar. Door middel van kleine projectjes proberen ondernemers in Nederland hun collega-ondernemers in Zuid-Afrika te prikkelen en stimuleren.

De heer Greyling is in Nederland om de verschillende ideeën die hij heeft voor Emalahleni te bekijken. Zo gaat hij op bezoek bij een viskwekerij, bij een architectenbureau (hij wil een medische kliniek bouwen) en diverse andere bedrijven.

De heer Greyling en zijn vrouw zijn in Dordrecht op uitnodiging van de gemeente Dordrecht en DOV. Hij betaalt de reis zelf.
Het idee is om begin 2016 wederom een handelsmissie naar Emalahleni te organiseren.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.