Australië in Zomer Open Huis op 15 juli in Ontmoetingskerk

06 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Australië in Zomer Open Huis op 15 juli in Ontmoetingskerk

DORDRECHT - Ook in de zomermaanden is er een Open Huis in de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg 3 in Sterrenburg.

Woensdag 15 juli is iedereen van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in de kerk.

Deze morgen zullen Riet en Dick Ouwehand aan de hand van foto’s vertellen over hun reizen en verblijf in Australië.  Zij zijn  al vele keren voor langere tijd in Australië geweest en willen deze morgen ook vooral ingaan op hoe het toegaat in het gewone dagelijkse leven van de Australiërs.

Voor koffie en thee wordt gezorgd en er is ook gelegenheid voor ontmoeting en  een fijn gesprek in een informele sfeer.

De bussen van de buslijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.