Geslaagde Boekenmarkt, ook voor de Bibliotheek

07 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Geslaagde Boekenmarkt, ook voor de Bibliotheek

DORDRECHT - Alle kraampjes langs, op zoek naar dat éne boek: de Boekenmarkt bezoeken was hard werken. Op zondag 5 juli bleek de Stadsbibliotheek van 12.00 – 17.00 uur de perfecte uitvalsbasis te zijn.

De begane grond was helemaal ingericht als oplaadruimte, waar bezoekers energie konden opdoen om de markt weer op te gaan. Massage-apparaten van Dr. Flex brachten de vermoeide sjouwspieren tot rust, en lekkere gezonde hapjes van Heer & Meester gaven de innerlijke ‘mens’ wat extra zoekbrandstof. Iedereen die zich daarna nog topfit voelde, kon zijn verzinnen zetten tijdens een simpele, leuke trampolineworkshop van Bellicon. Ook de infostand van de Fietsersbond werd goed bezocht.

Bezoekers konden zware tassen vol boeken afgeven aan de boekengarderobe in de bibliotheek en voor leden lag er een goodiebag vol verrassingen mee klaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.