Vrouw breekt heup bij woningoverval aan de Noordhoevelaan

07 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Vrouw breekt heup bij woningoverval aan de Noordhoevelaan

DORDRECHT - Een 75-jarige vrouw uit Dordrecht is op donderdag 2 juli behoorlijk gewond geraakt toen ze in haar woning overvallen werd. De vrouw brak bij de overval haar heup en moest geopereerd worden.

Het slachtoffer had die donderdagmiddag wat boodschapjes gedaan en keerde rond 17.30 uur met haar auto terug bij haar huis aan de Noordhoevelaan, vlakbij de kruising met het Stadtvliedt. Toen ze haar voordeur opende, kreeg ze plots een duw van een onbekende man en viel ze voorover. De dader greep haar halsketting en rende in onbekende richting weg. Van hem is niet meer bekend dat hij een getinte huidskleur had.

Politie zoekt getuigen
De politie wil graag getuigen spreken. Wie de overval heeft zien gebeuren of de dader vóór of na de overval heeft gezien, wordt gevraagd de politie te bellen. Ook andere informatie die heltp in het onderzoek is van harte welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionaal Team Overvallen van de politie in Rotterdam.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.