Eerste Waterpaspoort voor kinderen uitgereikt

09 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Eerste Waterpaspoort voor kinderen uitgereikt

DORDRECHT - Wethouder Rik van der Linden heeft vanmiddag bij duurzaamheidscentrum Weizigt het eerste Waterpaspoort voor kinderen uitgereikt. Met het paspoort - een initiatief van het Erfgoedhuis Zuid-Holland - kunnen kinderen de komende maanden erfgoedlocaties in en rond Dordrecht, Kinderdijk en de Biesbosch bezoeken en stempels sparen.

Een volle stempelkaart levert een beloning op. Het paspoort is vanaf morgen verkrijgbaar bij o.a. de bibliotheek en de VVV Zuid-Holland Zuid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.