Bioscoop met terras over het water valt landelijk al op

13 juli 2015
Bioscoop met terras over het water valt landelijk al op

DORDRECHT - De nieuwe bioscoop nabij het Energiehuis weet nu al landelijke ogen op zich gericht. Kinepolis bioscopen bouwt een nieuwe bioscoop in Dordrecht met terras over het water. Zo laat Jordi Wientjes – Hotel Wientjes in Zwolle is zijn ouderlijk huis – weten aan Misset Horeca. Wientjes is country manager operations bij Kinepolis Nederland.

De bioscopengroep Kinepolis  krijgt aan het Wantij een bioscoop met zes zalen en 1200 stoelen. Deze nieuwe bioscoop krijgt een terras over het water dat ook voor niet bioscoop-gasten toegankelijk is. Bezoekers kunnen hun auto naast de bioscoop stallen in een nieuwe parkeergarage voor 320 auto’s en 470 fietsen.

Geen brasserie of restaurant.
‘We worden geen brasserie of restaurant, maar gaan wel kleine snacks aanbieden in onze horeca,’ zegt Jordi Wientjes. Hij is in Nederland verantwoordelijk voor de bioscopen van het Belgische moederbedrijf.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.