Meer dan 2000 zonnepanelen erbij met groepsaankoop zonnepanelen in Drechtsteden

18 december 2013

DRECHTSTEDEN - De tweede groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie in Zuid-Holland blijkt wederom een succes. In totaal startten 24 gemeenten in Zuid-Holland deze actie in samenwerking met iChoosr. Vanuit de Drechtsteden deden dit keer 839 huishoudens mee aan de groepsaankoop ‘SamenZonneEnergie’. Uiteindelijk hebben 197 van deze huishoudens het aanbod van de winnende zonnepanelenleverancier SolarNRG geaccepteerd. Binnen 5 maanden zijn zij eigenaar van een zonnepanelensysteem.

Nog meer reductie Co2 in de Drechtsteden
Tijdens de vorige actie begin dit jaar accepteerden al zo’n 943 inwoners in de Drechtsteden een aanbod van MetDeZon. Samen kochten zij meer dan 9000 zonnepanelen zorgden zij voor een jaarlijkse reductie van meer dan 1,4 miljoen kg aan Co2 emissie.
 
De komende maanden komen hier naar verwachting nog eens 2167 zonnepanelen bij. De jaarlijkse Co2 emissie wordt hiermee nog eens met 270 ton gereduceerd in de regio Drechtsteden.
 
Humana
Voor ieder zonnepanelensysteem dat via SamenZonneEnergie wordt geïnstalleerd, doneert iChoosr aan ontwikkelingsorganisatie Humana. Voor de actie in Zuid-Holland levert dat een totaalbedrag van €10.570,- op. Humana steunt hiermee de vakopleiding duurzame energie in Malawi.
 
Volgende groepsaankopen
Heeft u zich niet voor deze groepsaankoop ingeschreven of het aanbod niet geaccepteerd, maar bent u (nog) wel geïnteresseerd in de aanschaf van een zonnepanelensysteem? Kijkt u dan voor informatie over volgende groepsaankopen op www.SamenZonneEnergie.nl.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.