McDonald’s Dordrecht-Noord gaat flink uitbreiden

24 november 2014
McDonald’s Dordrecht-Noord gaat flink uitbreiden

DORDRECHT - Sinds maandag is het een komen en gaan van vrachtwagens, bouwkranen en werklui bij McDonald’s Dordrecht-Noord op de Kerkeplaat naast de Papendrechtse Brug. Verontruste voorbijgangers vragen zich af of het McDonald’s restaurant gesloopt wordt, maar niets is minder waar.
Het McDonald’s restaurant op de Staart draait vanaf de opening nu drie jaar geleden juiste zo goed dat er grote behoefte was aan meer zitplaatsen en ruimte om alle gasten te ontvangen en te bedienen.

Franchisenemer Pieter Honing riep het bouwteam van drie jaar gelden weer bijeen en samen ontwikkelden zij een mooi plan om het restaurant met ruim 70% uit te breiden en tegelijk het gehele keuken systeem aan te passen aan de meest moderne ontwikkelingen.

Naast het uitbreiden van het aantal zitplaatsen zullen ook de voorzieningen voor de gasten uitgebreid worden. Over vier weken kan men op zijn gemak een bestelling plaatsen bij de Easy Order Kiosken, kunnen kinderen interactieve spelletjes spelen aan de Magic Table terwijl ouders rustig aan de leestafel een krant of tijdschrift kunnen lezen en natuurlijk de gratis Wifi kunnen gebruiken.

Ook de keuken en counter worden ingrijpend verbouwt, zodat McDonald’s Dordrecht-Noord als eerste in de Drechtsteden gaat werken met het systeem Made for You. Gasten plaatsen hun bestelling dan bij de Easy Order Kiosk of aan de counter, waarna de bestelling speciaal voor de gast gemaakt wordt. Dat betekent niet alleen dat de producten nog verser zijn, maar ook dat er nog meer rekening gehouden kan worden met de individuele wensen en allergieën van gasten; ieder product is een Special.

Voor de verbouwing is vier weken uitgetrokken, maar het restaurant blijft gewoon open voor alle gasten. In het weekend van 19 december zal de vernieuwing van het restaurant groots gevierd worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.