Pieter Honing ontvangt Ronald McDonald Award 2014

28 januari 2015
Pieter Honing ontvangt Ronald McDonald Award 2014

DORDRECHT - Onlangs werd franchisenemer Pieter Honing en zijn vrouw Marijke Honing tijdens een landelijke bijeenkomst van McDonald’s Nederland volledig verrast met de toekenning van de Ronald McDonald Award 2014. Pieter Honing zet zich al een kleine 20 jaar actief in voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Begonnen als bestuurslid van het Ronald McDonald Huis in Utrecht maakte  hij de overstap naar de Raad van Toezicht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Toen Pieter Honing als franchisenemer van McDonald’s Dordrecht-Noord en Dordrecht-Centrum zich in Dordrecht vestigde, maakte hij de overstap naar bestuurslid van het Ronald McDonald Huis Barendrecht.

Maar vooral is het echtpaar Honing  aanjager van leuke fondswervingsacties zoals het Klapstoel-concert samen met het Dordrecht Philharmonisch Jeugdorkest. Pieter Honing is een Homerider in hart en nieren en zal ook dit jaar weer met een team de Homeride fietsen van Groningen naar Maastricht om zoveel mogelijk geld in te zamelen en om meer bekendheid te geven aan het goede werk van het Ronald McDonald Kinderfonds .

De Homeride route loopt dit jaar zelfs door Dordrecht en hoogstwaarschijnlijk zal de gehele karavaan van fietsers en begeleiders een tussenstop in Dordrecht maken. Diverse teams uit de Drechtsteden hebben zich inmiddels aangemeld via www.homeride.nl.

Foto: Uitreiking Ronald McDonald award door Marja Bijsterveld

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.