Gezellige sfeer op 18e Big Rivers Festival

14 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Gezellige sfeer op 18e Big Rivers Festival

DORDRECHT - Tot en met zondag 12 juli vond in Dordrecht de 18e editie plaats van het Big Rivers Festival plaats. Hoogtepunt vormden de laatste drie dagen, met de Festival & Foodmarkt, ‘Big Rivers Danst’, ‘Big Rivers muziek’ en op 11 juli ‘aMeeZing’.

Het festival begon in 1998 als Bluesfestival Dordrecht maar groeide uit ‘tot een cultuurfestival met het karakter van een volksfeest’.

‘Big Rivers Muziek’ is een driedaags gratis muziekfestival op tien binnen- en buitenpodia met een Festival- en Foodmarkt in het centrum van Dordrecht.

Alleen voor de nachtconcerten in Jazzpodium DJS moesten de bezoekers entree betalen (5 euro voor niet-leden DJS). Het Scheffersplein was omgetoverd tot een dance area, met onder meer allerlei workshops salsa en demonstraties van verschillende dansstijlen en sportief paaldansen.

Ook ‘aMeeZing’ ontbrak niet: op de zaterdagmiddag op het Grote Kerksplein, een zangfestijn met pop- en rockliedjes, Nederlandse smartlappen en zelfs opera aria’s.

Het Big Rivers Festival werd door veel bezoekers omschreven als een 'gezellig festival.'

Foto's © Willemien Polak.

 

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.