Karmelkring Elia lanceert Bezinningsaanbod 2015-2016

15 juli 2015 door Paul Seesink
Karmelkring Elia lanceert Bezinningsaanbod 2015-2016

DORDRECHT - Vanavond, na een eucharistieviering en tijdens een feestelijke bijeenkomst rond het jaarlijks Karmelfeest, zal het bestuur van Karmelkring Elia Dordrecht haar ‘Bezielingsaanbod 2015-2016’ lanceren en de brochure uitreiken. De driedeling van activiteiten: ‘Bezinning, vorming en vieren’, komt daarin duidelijk naar voren. Karmelkring Elia wil een Centrum voor Spiritualiteit zijn in de Drechtsteden, met als doel de Karmelitaanse geestkracht uit te dragen.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij: Paul Seesink - paul@seesinkweb.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.