Wie bakt de lekkerste pannenkoeken van Dordt en omstreken?

16 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Wie bakt de lekkerste pannenkoeken van Dordt en omstreken?

DORDRECHT / DRECHTSTEDEN - Woon- en zorgcentrum De Merwelanden en SPAR Rivierenplein organiseren een pannenkoekenwedstrijd. In De Ontmoeting, de brasserie van De Merwelanden, kunnen deelnemers volgens hun eigen recept pannenkoeken komen bakken. De jury bestaat uit zowel kinderen als volwassenen. Zij proeven de pannenkoeken en kiezen de winnaar. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 16 september vanaf 14.00 uur in De Merwelanden. Iedereen is welkom om aan deze wedstrijd deel te nemen. Aanmelden kan tot 9 september via activiteiten@demerwelanden.nl, facebook De Merwelanden of 078 750 20 25.
 
Op diezelfde dag vindt er in de brasserie van De Merwelanden bovendien een pannenkoekenmarathon plaats. ‘Koekenbakker’ Piet de Waal gaat van 9.00 tot 21.00 uur, de dagelijkse openingstijden van brasserie De Ontmoeting, pannenkoeken bakken. Komt u hem aanmoedigen en zijn pannenkoeken opeten? De pannenkoeken hebben een ‘vriendenprijs’ van € 1,-. De opbrengst van de verkochte pannenkoeken is voor stichting Vrienden van De Merwelanden. De Merwelanden, Haringvlietstraat 515, Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.