Mannen met drugs en geld op de Laan der Verenigde Naties aangehouden

16 juli 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Een man van 46 jaar zonder bekende woonplaats en een 59-jarige man uit Eindhoven zijn op woensdagavond 15 juli in Dordrecht aangehouden.

Agenten zagen de twee in één auto op de A16 rijden en gaven hen een volgteken. Uit navraag was namelijk gebleken dat eerder in de auto was gereden door een bestuurder die geen rijbewijs had. De mannen stopten op de Laan der Verenigde Naties, waar bleek dat de man achter het stuur ook nu geen rijbewijs bij zich had. Zijn 59-jarige bijrijder stond onder meer bekend als harddruggebruiker en vuurwapengevaarlijk. Toen deze man wilde uitstappen en een pakketje in de auto wilde wegmoffelen, gingen de agenten direct tot aanhouding over. Na een korte worsteling kon de man geboeid worden. Hij had meerdere telefoon en enkele duizenden euro’s bij zich.

De bestuurder was ondertussen in de auto blijven zitten. Toen de agenten zijn maat aanhielden, besloot hij weg te rijden. Hij kon korte tijd later in de buurt alsnog worden aangehouden. In de directe omgeving werd ook het pakketje aangetroffen dat de passagier in de auto had proberen te verstoppen. Er zat ruim een kilo aan (vermoedelijk) cocaïne in. Het pakketje en de auto en het geld zijn in beslaggenomen. De mannen zitten vast en worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.