Een andere blik op Dordrecht: Geniet een zomer lang van Drie4

13 juli 2015
Een andere blik op Dordrecht: Geniet een zomer lang van Drie4

DORDRECHT - Drie4 heeft als middelpunt een kunstwerk: Wachten op de Rivier. Het is een brug op poten met 6 paviljoens. Het blikt vooruit naar de toekomstige bebouwing op de Stadswerven en het is bestand tegen hoog water. Op die plek creëert het gebouw een unieke sfeer. De ruis van wind en water mengt zich met het gedruis van een stad in ontwikkeling,

Eén zomer lang is die plek om van te genieten voor iedereen. Je kunt er gewoon verpozen, bijzonder verblijven en jezelf vermaken. T/m eind september organiseren we er regelmatige programma waarmee we leuke mensen bij elkaar willen brengen. Met een mix van culinair, cultuur en spel.

Dordrecht toont zich van een heel andere kant.     

Op Drie4 kun je Verblijven. Bijzondere overnachtingen of een plek om inspirerend te werken. Lees er meer over op www.drie4.nl.

En je kunt je er vermaken. Bijvoorbeeld op vrij 17 en za 18 juli: VIER DE VAKANTIE. Een Bio-BBQ (vlees of vega) aangekleed met muziek, verhalen en beelden. Met als thema: Verlangen.

Op vr 17/7 draaien Berny & Ben sfeervol vinyl. Geert ter Steeg reigt verhalen en beelden over verlangen aan elkaar.
Op za 18/7 is het programma in handen van LP-Café: trainer/publicist Bert den Boer en Vinyl-virtuozen Marcel & Herman. Ze vertellen, vragen en tonen over verlangen.

Beide dagen start het aperitief om 17 uur. De Bio-BBQ is vanaf 19 uur. Tarief: 22,50 (vlees) en 17,50 (vega), incl desserttaart en excl. drankjes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.