Riminder voor afspraak consultatiebureau Rivas

24 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Riminder voor afspraak consultatiebureau Rivas

DRECHTSTEDEN - Ouders en opvoeders hoeven hun afspraak met het consultatiebureau van Rivas Zorggroep niet meer te vergeten. Rivas heeft daarvoor een nieuwe service opgezet. Ouders en opvoeders ontvangen twee dagen voor hun afspraak een sms met een reminder.

Het overkomt iedereen weleens: een afspraak vergeten te noteren of een afspraak vergeten. Voor het consultatiebureau van Rivas is dat niet meer nodig. Als ouders en opvoeders zich aanmelden, ontvangen zij een gratis sms met daarin de datum en het tijdstip van hun afspraak.
Aanmelden en informatie
Aanmelden voor deze nieuwe dienst van de jeugdgezondheidszorg van Rivas is heel gemakkelijk. Ouders en opvoeders kunnen dit doorgeven aan de assistent van hun consultatiebureau.

Voor meer informatie over het consultatiebureau en de jeugdgezondheidszorg van Rivas is te vinden op www.rivas.nl of bel naar Rivas Zorglijn 0900-8440. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.