Bewoner Vorrinklaan aangehouden voor bedreigen agenten met mes

31 juli 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Woensdag 29 juli is een 33-jarige bewoner van de Vorrinklaan in Dordrecht aangehouden nadat hij agenten bedreigde met een mes.

Om elf uur ’s avonds belde de man 112 met het verhaal dat zijn kat zijn rechteroog had uitgekrabd. De man maakte een dronken indruk, maar agenten gingen voor de zekerheid toch even bij de man kijken.

Toen de agenten aan belden, keek de bewoner de agenten verward aan. De man reageerde niet op het aanspreken door de agenten, maar hij wenkte de agenten wel. De agenten zagen dat hij één hand achter zijn rug hield en dat hij in deze hand een mes vasthield. De agenten beveelden hem het mes te laten vallen, wat de man deed. Maar meteen daarop pakte hij het mes weer op en wilde hij het niet meer laten vallen. De agenten gebruikten pepperspray, maar de man wist de deur voor de agenten dicht te slaan.

De agenten lieten versterking komen en hebben de deur geforceerd. De man is aangehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.