Veel zweet op sportpark bij eerste training zondagsselectie SC Emma

03 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Veel zweet op sportpark bij eerste training zondagsselectie SC Emma

DORDRECHT - De 1e training voor de zondag selectie zit er op. Zondag 2 augustus, bij een goede temperatuur, heeft de zondag selectie de eerste trainingen afgewerkt.

Er stonden 2 trainingen op het programma, tussen training door was een heerlijke lunch voor de jongens. Martin, Sonja en Johan bedankt voor het kokkerellen.

Er waren nog wat spelers op vakantie maar de opkomst was al goed, sommige spelers misschien een kilootje te zwaar, maar ook was al te zien wie er tijdens de vakantie aan de conditie had gewerkt. Tevens was het leuk om te zien dat er al de nodige supporters aanwezig waren om de training te aanschouwen en de nieuwe spelers en de nieuwe technische staf kritisch te bekijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.