Nomineer een organisatie voor de Vaartmakers Awards 2015

17 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Nomineer een organisatie voor de Vaartmakers Awards 2015

DORDRECHT / DRECHTSTEDEN - De inschrijftermijn voor de Vaartmakers Awards 2015 is geopend. Ook dit jaar worden weer prijzen uitgereikt aan werkgevers in de Drechtsteden die ‘slim werken en slim reizen’. Oftewel organisaties die werknemers of anderen in de Drechtsteden inspireren tot bewust reisgedrag en alternatieve vormen van vervoer. Tot duurzame dinsdag op 1 september a.s. is het mogelijk om organisaties te nomineren via www.vaartmakers.nl/awards2015.

Na sluiting van deze nominatieronde gaat een jury alle inzendingen beoordelen. Enkele weken voor de uitreiking maakt de jury de definitieve genomineerden bekend in twee categorieën: organisaties tot 150 medewerkers en grote organisaties. Op vrijdag 9 oktober 2015 – de dag van de duurzaamheid – worden de winnaars van de Vaartmakers Awards 2015 bekendgemaakt tijdens een exclusieve awardshow.

Succesvol
Vorig jaar zijn de Vaartmakers Awards voor de eerste keer uitgereikt. Dat gebeurde toen tijdens het evenement Route169 door regionaal portefeuillehouder Hans Tanis (Drechtsteden) en Gert Jongeneel (bestuurslid Werkgevers Drechtsteden). Winnaar in de categorie ‘organisaties tot 150 medewerkers’ was Gebr. de Koning uit Papendrecht. Andere genomineerden in deze categorie waren EGM Architecten en Dutch Industrial Safety Consultants (Disc). In de categorie ‘grote organisaties’ ging de award naar Amega. In deze categorie waren ook Koninklijke IHC en het Albert Schweitzer Ziekenhuis genomineerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.