LiMoen Coaching: participatiecoach in de Drechtsteden

17 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
LiMoen Coaching: participatiecoach in de Drechtsteden

DORDRECHT / DRECHTSTEDEN - Als ervaringsdeskundige en professional met meer dan 10 jaar ervaring is Arthur Moen het bedrijf LiMoen Coaching gestart. Vanuit deze onderneming werkt hij als dienstverlener en coach voor ondernemers die inclusief willen ondernemen en werkzoekers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verplichtingen voor werkgevers
Vandaag de dag hebben veel mensen met een beperking moeite aan een vaste baan te komen en hebben werkgevers steeds meer wettelijke verplichtingen ten opzichte van deze doelgroep. LiMoen Coaching adviseert bedrijven met SROI-verplichtingen (Social Return on Investment) en bedrijven die te maken krijgen met de Wet Banenafspraak (Quotum Arbeidsbeperkten). LiMoen Coaching ontzorgt en verkleint ondernemersrisco’s middels het aanbieden van werving & selectie, coaching en verloning van kandidaten.
Participatiecoaching
LiMoen Coaching richt zich vooral op de re-integratie van jonge mensen met een Wajong, WIA, Ziektewet of vallend onder de Participatiewet en coacht hen bij het behouden van hun werk. Dit doet ze door zowel jobcoaching als woonbegeleiding aan te bieden; ook wel participatiecoaching genoemd. Zo hebben de kandidaten voordeel van één coach op het gebied van werken, wonen en leven. LiMoen Coaching is vooral werkzaam in de regio Drechtsteden/ Rijnmond.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.