Dordrecht krijgt eigen ECCO Concept Store

18 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Dordrecht krijgt eigen ECCO Concept Store

DORDRECHT - Lichte kleuren en natuurlijke materialen voeren de boventoon in nieuw interieurconcept. Aanstaande donderdag opent in het centrum van Dordrecht een ECCO Concept Store. Van 28 tot en met 30 augustus viert ECCO dit met een feestelijk openingsweekend in de nieuwe winkel. Zo worden klanten door het verkoopteam hartelijk ontvangen, krijgen zij gedurende deze drie dagen 10 procent korting op hun aankopen en is er op zaterdag 29 augustus een speciale fotoactie. De eerste 50 klanten krijgen bovendien een leuke attentie bij hun aankoop. De uitstraling van de schoenenwinkel aan de Kolfstraat is sfeervol, modern en Scandinavisch met meubelen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen met opvallende belijning in een strakke vormgeving.

Op zaterdag 29 augustus is het team van ‘Say Cheese’ in de Kolfstraat aanwezig. Zij fotograferen het winkelend publiek rondom de nieuwe ECCO Concept Store. Deelnemers ontvangen direct hun ‘shopping pic’ voorzien van een leuk frame en kunnen deze via een QR-code eenvoudig delen via social media.

Scandinavisch interieur
De winkel van het van oorsprong Deense schoenenmerk beschikt over het nieuwste interieurconcept van ECCO, dat eer doet aan de Scandinavische wortels van het bedrijf. Erik Heldoorn, General Manager Europe West bij ECCO: “ECCO staat voor comfortabel, modern, Scandinavisch design. Dat willen we ook in het interieur van onze winkels tot uiting laten komen. De nieuwe winkel is licht van kleur door gebruik van veel wit- en grijstinten en we hebben geprobeerd zoveel mogelijk natuurlijke materialen in het interieur te verwerken. Zo is een deel van de achterwand opgebouwd uit lichtgrijs steen, heeft de vloer een eikenhouten look en is het zitmeubilair bekleed met jakleer uit eigen productie.”

Stijlvol comfort
De ECCO Concept Store verkoopt zowel dames- als herenschoenen. In de winkel is de nieuwste najaarscollectie van ECCO verkrijgbaar. Comfort en stijl gaan hand in hand bij ECCO en het stijlelement in deze collectie is sterker dan ooit. Scandinavisch design wordt gecombineerd met de laatste trends op schoenengebied, zonder afbreuk te doen aan het draagcomfort.

Over ECCO
ECCO is een echt Deens familiebedrijf. Het is het enige grote schoenenbedrijf dat het hele productieproces in eigen handen heeft; alle belangrijke stappen van het schoenmaken – van de eigen leerlooierij tot ontwerp, productie en detailhandel. Sinds de oprichting in 1963 door Karl Toosbuy zijn meer dan 350 miljoen paar ECCO-schoenen over de aardbol gestapt. De Scandinavische ontwerpfilosofie van ECCO, "de schoen moet de voet volgen", is de leidraad van het bedrijf. ECCO creëert zeer comfortabele, functionele, stijlvolle schoenen en tijdloze tassen, accessoires, kleine lederwaren en schoenverzorgingsproducten. Het familiebedrijf heeft meer dan 18.000 verkooppunten in 85 landen, waarvan er zich ruim 10.000 in EMEA bevinden. Het hoofdkantoor van ECCO is gevestigd in Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.ecco.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.