Hardcore Festival Northcote wederom in Bibelot

19 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Hardcore Festival Northcote wederom in Bibelot

DORDRECHT - Met trots kondigt Northcote haar vierde editie aan. Het Nederlandse hardcore festival is groter dan ooit en verwelkomt op 6 december onder andere de bands Such Gold (US) en Wolf Down (DE). Het festival vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Poppodium Bibelot in Dordrecht.

Internationale line-up
Such Gold uit Rochester, New York, komt naar Northcote voor een exclusieve NL show. De bekende Duitse band Wolf Down keer dit jaar terug met een nieuwe zanger. Adjust, (UK), Code Blue Coma (DE), Lotus (BE) en The Uprising (DE) vertegenwoordigen de jonge up and comming punk en hardcore scene samen met lokale bands Hesperian, Tarantino, Rites, Cold Mind, Backbreaker en Rott ‘n Damned. Meer bands worden binnenkort bekend gemaakt via de Facebook pagina van Northcote en de website van Bibelot.

Nieuwe organisatie en nieuwe zaal
Northcote wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Bibelot in samenwerking met enthousiastelingen uit de hardcore scene. In 2014 verhuisde het festival naar de culturele hotspot het Energiehuis. In deze nieuwe locatie wordt dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van Machine 3. Deze unieke zaal met een oud industrieel karakter biedt ruimte voor meer bands en een uitgebreide festivalmarkt. Hierover wordt later meer bekend gemaakt.

Ticketinformatie
Tickets: Voorverkoop: €16,50 Deurprijs: €18,50. CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zo 16.00-20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.