MuseumJeugdUniversiteit Dordrechts Museum weer van start

24 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
MuseumJeugdUniversiteit Dordrechts Museum weer van start

DORDRECHT - Hoe kijk je met je brein? Hoe verstop je een koe? Kan je kleine neefje dit ook? En.. Hoe komen we aan onze vrijheid? Voor nieuwsgierige kinderen organiseert het Dordrechts Museum dit najaar weer vier spannende kindercolleges aan de MuseumJeugdUniversiteit. Gastsprekers zijn wetenschappers en experts op het gebied van biomedische wetenschapscommunicatie, kunst- en stadsgeschiedenis.

Stap als een echte universiteitsstudent in de collegebanken. Vraag tijdens de colleges de gastsprekers het hemd van het lijf over hun vakgebied en ontdek dat je na afloop meer weet dan je meester of juf. De colleges zijn op 20 september, 11 oktober, 15 november en 13 december van 11.30 – 12.30 uur.

Collegekaart
De kindercolleges kosten per reeks van vier € 20,-, inclusief een collegekaart, die na elk college afgestempeld wordt. Zijn er voldoende colleges gevolgd, dan krijg je na afloop een welverdiend diploma.

Inschrijven
Ga snel naar www.museumjeugduniversiteit.nl en lees alles over de vier colleges van het Dordrechts Museum. Je kunt je op deze site ook meteen aanmelden. Na inschrijving lees je hoe je het collegegeld kunt betalen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.