Verkeersruzie escaleert in vechtpartij, zes arrestaties

25 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Verkeersruzie escaleert in vechtpartij, zes arrestaties

DORDRECHT - Een verkeersruzie is zaterdag 22 augustus 2015 rond 10.20 uur op de afrit van de A59 naar de N261 in Waalwijk uitgelopen op een vechtpartij. Daarbij werd een 63-jarige Belgische vrouw met een breekijzer geslagen. Zij werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

Er werden ter plaatse vijf verdachten aangehouden, drie Belgische mannen (40,42 en 66 jaar) en een Nederlands stel, een 52-jarige man en een 51-jarige vrouw uit Dordrecht. Het 63-jarige slachtoffer is na behandeling in het ziekenhuis ook aangehouden omdat zij ook actief deel zou hebben genomen aan de vechtpartij.

Een 23-jarige zoon van het Nederlands stel werd ter plekke door een verpleegkundige behandeld omdat hij door een van de Belgen kennelijk in het gezicht geslagen was. Hierna zou de 52-jarige man een breekijzer gepakt hebben en daarmee de 63-jarige Belgische vrouw hebben geslagen.

Nader onderzoek
De aanleiding tot het verkeersconflict is nog onduidelijk, maar het gaat mogelijk om een uitvoegmanoeuvre die tot irritatie heeft geleid. De recherche stelt een nader onderzoek in naar ieders aandeel in het incident.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.