Studenten bedankt voor heldhaftige optreden

27 augustus 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT -  Bewoners van de aanleunwoningen aan de Mauritsweg hebben hun helden afgelopen week uitgebreid bedankt tijdens een speciale bijeenkomst. De studenten ontvingen een bioscoopbon van The Movies als attentie voor hun heldhaftig optreden na een brand in de seniorenflat.

Vol lof spreken de bewoners over ‘hun’ studenten die sinds enige tijd in het voormalige zorgcentrum Thureborgh wonen. In de nacht van 12 augustus werden ze opgeschrikt door een brand in een meterkast waarna de studenten direct in actie kwamen om alle bewoners in veiligheid te brengen.

De bijeenkomst was een initiatief van Trivire, eigenaar van het complex, en verhuurder Het Spectrum om naast het bedankmoment ook iedereen gelegenheid te geven vragen te stellen. De aanwezige wijkagent gaf echter aan dat vanwege het lopende onderzoek er nog niets bekend is over de oorzaak van de brand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.