Filmnieuws van Cinema TheMovies

27 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Filmnieuws van Cinema TheMovies

DORDRECHT - De laatste speelweek in ons tweede jaar. Het jaar van stevige groei in alle opzichten. Cinema The Movies een is vanzelfsprekende voorziening geworden voor veel publiek uit Dordrecht/Drechtsteden. Dat is wat een bioscoop graag wil zijn.  

Het CineFiliaal heropent na de zomersluiting. Deze vertoning speciaal voor vaste bezoekers en Movies-fans toont op Wo 2/9: 45 Years. In de voorbereiding op hun 45-jarig huwelijksfeest krijgen Geoff en Kate nieuws over zijn oude, vermiste liefde. Het roept oude en nieuwe twijfels op in hun relatie en hun leven. Hoe zijn ze daar tegen bestand?

Op Di 1/9 de voorpremiere van Dheepan, een aangrijpend drama over Tamil-vluchtelingen die in een Franse buitenwijk een bestaan opbouwen te midden van drugscriminaliteit en vreemdelingenhaat. De film won dit jaar de Gouden Palm in Cannes.

Verder werken we aan een paar mooie filmevents in september:

11/9: Portret van een Tuin, de film over de tuinen van Landgoed Dordtwijk, ihkv Open MonumentenDag

16/9: Marathon van The Maze Runner ivm premiere deel 2: The Scorch Trials

22/9: Eerste landelijke en feestelijke voorpremiere van Holland: Natuur in de Delta

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.