Pop-up acties ‘Vrijwilligershuis is jarig’

07 september 2015 door Hennie van der Zouw
Pop-up acties ‘Vrijwilligershuis is jarig’

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Het inmiddels eenjarige Vrijwilligershuis Drechtsteden viert op 17 september aanstaande haar verjaardag. Het Vrijwilligershuis viert dit door in diverse wijken van Dordrecht en in Zwijndrecht op te duiken en de bewoners op informatie en iets lekkers te trakteren.

Vrijwilligershuis Drechtsteden
Een jaar geleden hebben het SSKW en MEE Drechtsteden de krachten gebundeld om één centrale toegang te maken naar alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft.  Dit heeft geresulteerd in de oprichting van het Vrijwilligershuis. De twee organisaties werken samen voor de digitale Vacaturebank (bemiddeling) en de Vrijwilligersacademie (trainingen). Op de website   www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl vindt men tevens allerlei nieuws, informatie en wetenswaardigheden over vrijwilligerswerk. En … ook op facebook en twitter kan met het Vrijwilligershuis volgen.

Pop-up acties
Het Vrijwilligershuis zal op donderdagmiddag 17 september onverwacht opduiken in diverse wijken in Dordrecht en in Zwijndrecht. De medewerkers, herkenbaar aan de zwarte Vrijwilligershuis-petjes, geven informatie over het vinden van vrijwilligerswerk en over de trainingen die (potentiële) vrijwilligers kunnen volgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.