Wethouder en griffier in Dordrecht maken relatie bekend

17 november 2010

DORDRECHT - Wethouder Ferdinand J van den Oever en griffier mevrouw Merel Van Hall hebben de fractievoorzitters van de partijen in de gemeenteraad ingelicht over de relatie, die zij sinds kort hebben. Eerder informeerde de wethouder het college.van burgemeester en wethouders.

Het persbericht luidt:

De heer F.J. van den Oever en mevrouw M. van Hall realiseren zich dat hun relatie gevolgen heeft voor hun functioneren met betrekking tot de gemeenteraad. Om elke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen hebben zij gesproken over het beschikbaar stellen van hun functies. Uiteindelijk hebben zij besloten - waarbij de mogelijkheid voor snel handelen de doorslag heeft gegeven - dat mevrouw M. van Hall haar interne taken als griffier in Dordrecht tijdelijk neer zal leggen. Deze periode wordt benut om te zoeken naar een structurele oplossing. De heer F.J. van den Oever blijft aan als wethouder.

Burgemeester A.A.M. Brok heeft zijn waardering uitgesproken voor de professionele wijze waarop mevrouw M. van Hall en de heer F.J. van den Oever hun verantwoordelijkheid nemen en beschouwt het voor het overige als privé aangelegenheid.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.