De Biesbosch in Sterrenburg?

08 september 2015 door Paul Schrandt
De Biesbosch in Sterrenburg?

DORDRECHT - Zo op het eerste gezicht lijken deze idyllische plaatjes rechtstreeks uit de Dordtse Biesbosch te komen.
Maar niets is minder waar.

De hevige regenval van de afgelopen week heeft het Sterrenburgpark veranderd in een tijdelijk natuurgebied. De paden zijn verdwenen, het gras ligt onder water en de plantengroei tiert welig, als zouden het waterplanten zijn.

Wandelen met de hond, spelen in de speeltuin, het is even niet mogelijk.

Het basketbalveld in het park is de enige plek die doet verraden dat het hier toch echt gaat om een beperking van het afwateringssysteem.


Foto's: Paul Schrandt

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.