Ds. P. Wansink wordt 1 november in Grote Kerk Dordrecht bevestigd

13 september 2015

DORDRECHT - Ds. P. Wansink uit Bilthoven zal op zondag 1 november worden bevestigd in de Grote kerk van Dordrecht. De kerkenraad van de Grote Kerk heeft daarover het volgende bericht op de website gezet:

Nieuwe predikant: ds P. Wansink

Tot onze vreugde heeft ds Paul Wansink het beroep op hem

onze wijkpredikant te worden aangenomen.

Hiervoor was een vacature ontstaan door het emeritaat (pensioen)

van ds M. den Dekker.

Ds Wansink is momenteel predikant in Bilthoven.

De intrededienst zal plaatsvinden op zondag 1 november 2015 om 15.00 uur.

Op verzoek van ds Wansink zal onze oud-predikant, ds M. den Dekker, hem bevestigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.