Gezellige drukte op het Voorstraat-Noord Festival

14 september 2015 door Hennie van der Zouw
Gezellige drukte op het Voorstraat-Noord Festival

DORDRECHT - Het Voorstraat Noord Festival trok zaterdag 12 september weer veel publiek. Het bruiste het van de activiteiten in deze winkelstraat in het Dordtse centrum. Het was dit jaar al weer de achtste editie.

Ook nu was er een uitgebreid programma. Met kunstenaars, workshops, muziek op 6 podia, modeshows, kunst op straat en straattheater. Voorzitter Sylvia Landa van de winkeliersvereniging Voorstraat-Noord had van tevoren zijn mening al klaar “Het wordt elk jaar grootser van opzet en ook leuker."

Er waren ook ondernemers die zelf iets op touw hadden gezet en dat zorgde alleen maar voor meer sfeer en gezelligheid.

Op de podia was de hele dag livemuziek te horen. Optredens van “KONINKLIJKE” SCOTCH en Funky Organisers waren alvast 2 namen waar de spetters vanaf vliegen! Ook waren er weer veel singer/songwriters. Er was straatheater van jongeren die opeens ergens opdoken en toneel of hiphop presenteerden. Er was een dj-café gesponsord door de Popcentrale met het aanstormende dj-talent van deze regio. En op de Riedijk stond tot in de kleine uurtjes DJ Joop den Draaier

Alle instellingen organiseerden activiteiten. Pictura was uiteraard ook weer van de partij met een tentoonstelling. DOOR, De Wereldwijven en het SBK deden zoals gewoonlijk ook dit jaar weer mee.

Foto's: Wim van de Pol. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.