Prinsjesdagontbijt Dordrecht trekt veel ondernemers

17 september 2015 door Hennie van der Zouw
Prinsjesdagontbijt Dordrecht trekt veel ondernemers

DORDRECHT - Het traditionele Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser vond afgelopen donderdagochtend plaats in Dordrecht. Tijdens het ontbijt werden ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota. Ook was er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Dit jaar mocht Visser & Visser in Dordrecht rekenen op ruim 90 klanten en relaties die het ontbijt bijwoonden. Van de zeven prinsjesdagontbijten die door Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs op verschillende locaties worden gehouden, was dit de vijfde bijeenkomst.

Na een dankwoord aan de sprekers en aanwezigen werd de bijeenkomst afgesloten en was er nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.