Gewaardeerde Pop-up actie van het jarige Vrijwilligershuis

21 september 2015 door Hennie van der Zouw
Gewaardeerde Pop-up actie van het jarige Vrijwilligershuis

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - Het inmiddels eenjarige Vrijwilligershuis Drechtsteden vierde op donderdag 17 september jongstleden haar verjaardag door in diverse wijken van Dordrecht en in Zwijndrecht op te duiken en de bewoners op informatie en iets lekkers te trakteren.

Vrijwilligershuis Drechtsteden
Een jaar geleden hebben het SSKW en MEE Drechtsteden de krachten gebundeld om één centrale toegang te maken naar alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft.  Dit heeft geresulteerd in de oprichting van het Vrijwilligershuis. De twee organisaties werken samen aan de digitale Vacaturebank (bemiddeling) en de Vrijwilligersacademie (trainingen). Op de website   www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl vindt men tevens allerlei nieuws, informatie en wetenswaardigheden over vrijwilligerswerk. Ook op facebook en twitter kan met het Vrijwilligershuis volgen.

Pop-up acties
Ondanks hevige regenvlagen gingen de medewerk(st)er(s) van het Vrijwilligershuis goedgeluimd op pad om ‘hun’ verjaardag te vieren met de Zwijndrechtse en Dordtse bevolking. In Zwijndrecht doken zij op in WC Walburg. Zij deelden snoepjes en informatie uit aan het winkelend publiek. Na een half uur was het “inpakken en wegwezen”. Vervolgens doken zij op in WC Bieshof om een enkele dapper de regen trotserende winkelaar te verrassen. Daarna volgden bliksembezoeken aan de winkelcentra Crabbehof en Sterrenburg en werden zij nog even op het Statenplein gesignaleerd.   

Contact
Het Vrijwilligershuis Drechtsteden is gevestigd in Dordrecht op de Spuiweg 93. Geïnteresseerden kunnen op werkdagen altijd binnenlopen, tussen half negen en vijf uur, of bellen naar telefoonnummer 078-2000223.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.