MVO-actie medewerkers UWV voor cliënten Gemiva-SVG Groep

24 september 2015 door Hennie van der Zouw
MVO-actie medewerkers UWV voor cliënten Gemiva-SVG Groep

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT -  Vijftien medewerkers van UWV leveren dinsdag 29 september 2015 een bijdrage aan een feestelijk dagprogramma voor cliënten van de Gemiva-SVG Groep. De spontane actie in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vindt op vijf locaties in Dordrecht en Zwijndrecht plaats.
 
De Gemiva-SVG Groep ondersteunt mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige handicap bij activiteiten en werk. De deelnemende medewerkers van UWV zijn regulier werkzaam op de afdeling Bezwaar en Beroep in Rotterdam en hebben als gezamenlijk MVO-initiatief gekozen om zich in te zetten bij diverse activiteiten voor deze doelgroep. Op  het programma staan onder andere het organiseren van een ballonartiest, een klimmuur, een circus, karaoke, een paardentram, bewegingsactiviteiten, een kermis en een rondleiding langs diverse werkplekken zoals de activiteitencentra, bakkerij en cadeauwinkel van de Gemiva-SVG Groep. Hierbij ontbreken popcorn, suikerspin en pannenkoeken niet.
 
Aandacht voor MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft veel aandacht bij UWV en zijn medewerkers. Als enige semi-overheidsinstelling is UWV op niveau 3 gecertificeerd op de MVO-Prestatieladder. De organisatie streeft er naar dat zijn manier van handelen een positieve impact heeft op zowel de mens, het milieu als de samenleving. Dit initiatief van de eigen medewerkers past daar uitstekend in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.