Wederom een extra nachtelijke afsluiting N3

30 september 2015 door Hennie van der Zouw
Wederom een extra nachtelijke afsluiting N3

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Rijkswaterstaat voert renovatiewerkzaamheden uit aan de Brug over de Beneden-Merwede, ook bekend als de ‘Papendrechtsebrug’. Voor het testen van het beweegbare deel van de brug moet de N3 een extra nacht in beide richtingen worden afgesloten, van woensdag 30 september 22.30 uur tot en met donderdag 1 oktober 05.00 uur. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd.
 
De weg is afgesloten tussen de Baanhoekweg (Dordrecht) en de Burgemeester Keijzerweg (Papendrecht).
 
Omleidingsroutes
Verkeer vanaf de A15 richting Dordrecht:
• Doorrijden over de A15 richting Rotterdam, voorbij Hendrik-Ido-Ambacht richting de A16, Dordrecht/Breda
 
Verkeer vanaf de A16 richting Papendrecht:
• Doorrijden over de A16 richting Rotterdam, voorbij Hendrik-Ido-Ambacht richting de A15, Gorinchem
 
Vervoer gevaarlijke stoffen wordt omgeleid via de daarvoor ingestelde routes.
 
Hinder voor (brom)fietsers
Brom(fietsers) en voetgangers worden tijdens de nachtelijke afsluitingen per pendelbus vervoerd. De (brom)fiets kan mee in de bus. Aan beide zijden van de bruggen is een verzamelplaats. Borden ter plaatse geven deze opstapplaatsen aan. De pendelbus rijdt om het half uur. Fietsers kunnen ook altijd nog gebruik maken van het fietspad over de Baanhoekbrug.
 
Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.rijkswaterstaat.nl. Of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.