Politie houdt verdachte poging overval Dordtse supermarkt aan

01 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Politie houdt verdachte poging overval Dordtse supermarkt aan

DORDRECHT - De politie heeft dinsdagavond een 15-jarige jongen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij maandag heeft geprobeerd een supermarkt aan de Blekersdijk te overvallen.

De jongen kwam die middag net na vijven de winkel binnen en bedreigde de caissière met een mes. Toen zij om hulp riep, sloeg de overvaller op de vlucht. Hij maakte niets buit. Agenten stelden direct een onderzoek in na het incident. Daarbij werd onder meer een signalement van de verdachte verspreid onder collega’s. Twee agenten herkenden de verdachte naar aanleiding van het signalement. Dinsdagavond werd hij in zijn woning aangehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.